street workout park

Próbálsz izomtömeget gyarapítani, és úgy érzed, hogy a súlyemelés az egyetlen út álmaid céljához? Meggyőzünk az ellenkezőjéről. A street workout parkban gyakorolva is nagyszerű eredményeket érhetsz el.

Hogy néz ki egy street workout park?

Amikor az ember a szabadtéri játszóteret hallja, a legtöbben jól gondolhatnak olyan helyekre, amelyek tele vannak gyerekekkel, csúszdákkal, hintákkal és néhány bódéval. Az street workout parkok azonban egészen máshogy néznek ki. Általában párhuzamos rudakkal, vízszintes rudakkal, különféle bukócsövekkel és egyéb szerkezetekkel vannak tele, amelyeken számtalan gyakorlatot lehet végrehajtani. Ha van néhány fitnesz kiegészítőd, akkor egy ilyen helyen gond nélkül végezhetsz teljes testű edzést.

Milyen előnyei vannak?

Akkor gyakorolhatsz, amikor csak akarsz.

Műszakban dolgozol, és a közeli fitneszközpontok nyitvatartása nem felel meg neked? A street workout park így remek alternatívát kínál. Mehetsz edzeni kora reggel hajnalban, vagy edzhetsz, amíg az edzőterem ebédszünetben van. Tőled függ.

Nem kell fizetni tagságot.

A korszerű edzőterem rendszeres látogatása meglehetősen drágává válhat. A szabadtéri edzőpark nagyszerű módja annak, hogy spórolj pénzt, és mégis megadd a testednek azt, amit megérdemel.

Növeld a szervezeted D-vitamin szintjét.

Ha kint süt a nap, és rövidnadrágban és pólóban mész ki az street workout parkba, akkor ez egy nagyszerű módja annak, hogy fokozd a D-vitamin termelését a szervezetben. Az elegendő szint nemcsak pszichológiai jólétünket befolyásolja, hanem a csontok egészségét, az izomfunkciót és így tovább.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Instagram

[instagram-feed num=6 cols=6 showfollow=false showheader=false showbutton=false showfollow=false]