Hamarosan itt a tavasz és a nyár. Ez a legjobb idő az eltervezett felújítások kivitelezésére, legyen az villanyszerelés, festés, mázolás vagy éppen a nyílászárók cseréje. Ez utóbbi művelet nagyobb felfordulással és súlyosabb kiadásokkal jár, tehát érdemes rendesen utána járnunk, hogy kitől és mit rendelünk meg.

A Daidalos Kft. szakembereivel konzultálhatunk a cég váci bemutatótermében. Itt meg fogjuk érteni, hogy mennyi mindenre oda kell figyelnünk egy műanyag ablak megrendelése előtt. Meg kell tudnunk, hogy melyik országban gyártották az ablak-profilokat, rendelkeznek-e termék minőségi tanúsítvánnyal, milyen üvegezés van bennük, UV álló műanyagot használtak-e a gyártáshoz stb.

El kell döntenünk, milyen beépítési mélységű műanyag ablak a legideálisabb a mi házunk esetében, ki kell találnunk, hogy akarunk-e automatikus szellőztető rendszert építeni az ablakkeretbe vagy sem, és megtudjuk, hogy ma már akár hat légkamrás, középtömítéses (vízgátas)  műanyag ablakot is vehetünk, ha a pénztárcánk ezt megengedi.

Szerencsére nem vagyunk magunkra hagyva a döntési folyamatban. A Daidalos Kft. munkatársai örömmel tájékoztatnak minket a lehetőségeinkről, megismertetnek az egyes termékek speciális tulajdonságaival, segítenek az ingatlanunkhoz illő műanyag ablak típusának, méretének, meghatározásában, sőt, ha igényeljük, a hozzájuk illő redőnyök, rolók, párkányok kiválasztásában is.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Instagram

[instagram-feed num=6 cols=6 showfollow=false showheader=false showbutton=false showfollow=false]