A minap gondolkodtam azon, hogy valamit már éppenséggel kellene kezdenem a hajammal, ugyanis az utóbbi időben nagyon megtöredezett, és habár nem afféle “no name” sampont használtam eddig sem, de el kell ismernem azt, hogy a korpásodással már régóta problémám van.

Régebb óta rajta vagyok már a témán, mert iszonyú idegesítő tud lenni, ha valakinek ilyen problémája van, hiszen a tünetekkel nap mint nap találkozik. De sajnos nem találtam hatékony megoldást, a tömegtermékek használata valahogy nekem nem hozta meg a várt eredményt, bármennyire is dicsérték a reklámokban a gyártók ezeket a termékeket.

Tegnap már végül neki is ugrottam úgy igazából a tökéletes sampon felkutatásának. A keresést most már inkább az interneten folytattam, mivel úgy éreztem, hogy a közelben lévő samponokat forgalmazó boltok kínálatát már eléggé kimaxoltam. Ahogy viszont olvasgattam a neten, egyre több ajánlat és reklám jött a szemem elé, és kicsit nehéznek mutatkozott a döntés. Kisebb kutatási folyamat után végül is elérkeztem egy olyan honlapra, ahol a forgalmazók 100%-ig természetes, natúr kozmetikumokkal foglalkoznak. Már önmagában ez felkeltette a figyelmem ennyi sok mesterséges előállítású sampon kipróbálása után, amelyek az én esetemben nem szüntették meg a problémát.

Ők viszont saját bevallásuk szerint igényesen és kompromisszumok kötése nélkül választják meg a termékeik összetevőit, és igyekeznek a családi örökségükhöz hűek maradni. Az Olivia Natural vállalkozás honlapján tehát gyorsan megnéztem a sampon kínálatot, és örömmel láttam, hogy mekkora választékból rendelhetek samponokat, amikhez nagyon részletes leírást is biztosítottak. Meg is rendeltem rögtön párat, ami tetszett, és óriási izgalommal várom már, hogy kipróbáljam őket!

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Instagram

[instagram-feed num=6 cols=6 showfollow=false showheader=false showbutton=false showfollow=false]