szerver bérlés, laptop

A szerver bérlés megválasztására mára már számos cég szakosodott, azonban érdemes alaposan megnézni, mit tartalmaz egy-egy szerver bérlés csomag ajánlata. Így az ország legnépszerűbb tárhely szolgáltató cégét mindenképp vegyük számítása, mely nem más, mint a tarhely.eu!

Náluk is több csomag közül lehet megválasztani a szerver bérlést, érdemes azonban megemlíteni azokat a gyakorlati lehetőségeket, melyeket ajánlanak csomagjaikban. Így például azt, hogy a szerver bérlést igénybe vevő cég mire használhatja a szervert? Az egyik legnépszerűbb csomagjukban Linux vagy Windows szervernek lehet használni, továbbá távoli irodai szervernek, melyet többen elérnek külön RDP Windows felhasználóval. Emellett egyedi rendszerek eltárolására is van lehetőség, valamint több millió forint forgalmú oldal biztonságos eltárolására. Ezen felül akár több százezres látogatottságú weblap gyors kiszolgálására. Lehetőség van Forex rendszer futtatására is. Levelező szervernek is használható a szerver, sok és nagyméretű postafiókhoz.

A szerver bérlés csomag része az irodai rendszerek felhőben való eltárolása is. Tárhely és VPS szolgáltatás biztosítására az ügyfelek számára is használható a szerver. Továbbá belső céges rendszerek futtatására, adatbázisszervernek, applikációszervernek, adatmentésre és archiválásra, valamint Windows szervernek. Ezen felül számos más célra is használható, itt néhány lényeges tulajdonság lett kiemelve. Érdemes tehát a tarhely.eu szolgáltatásait igénybe venni!

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Instagram

[instagram-feed num=6 cols=6 showfollow=false showheader=false showbutton=false showfollow=false]