A személyzeti szituációk számos esetével előfordulhat, hogy akadályokba ütköznek egy bizonyos munkaterületen. A főszezoni igények, az alulteljesítés, a hiányzások és a munkabalesetek csak néhány ok, amiért a projektek személyzeti problémákkal szembesülnek.

Amikor a fenti problémák bármelyike felmerül, a térdrángó reakció az lehet, hogy a toborzócsapat összegyűjti erőforrásait, hogy alkalmas munkavállalókat keressen. De ez a munkaerő közvetítés időt és energiát igényel.

Ekkor léphet közbe a Biztos Kész. Gondosan kidolgozott egyeztetési folyamatunk révén pillanatok alatt megtaláljuk a megfelelő munkásokat az Ön projektjeihez. Végtére büszkék vagyunk arra, hogy képesek vagyunk arra, hogy a munkaerő közvetítést eredményesen oldjuk meg, vagyis a megfelelő személyzetet a megfelelő időben tudjuk biztosítani. De ez még nem minden.

A Biztos Kész már sok éve működik a munkaerő közvetítésben és ezekben az években szolgáltatásainkat a lehető legszélesebbre fejlesztettük. Most olyan munkavállalókat tudunk biztosítani, akik rendkívül sokoldalúak.

Munkatársaink készen állnak arra, hogy pótolják az Ön személyzeti szükségleteit. A fedélzeten dolgozó, szakképzett munkások között megtalálhatók asztalosok, darukezelők, szerelők, kőművesek, betonkidolgozók, festők, gipszkarton akasztók, hogy csak néhányat említsünk. A munkaerő közvetítés része ezek megtalálása és a megfelelő helyekre való beajánlása, amikor nagy szükség van a munkájukra.

Ha olyan munkavállalókra van szüksége, akik több vezető és felügyeleti pozíciót is betölthetnek, akkor ebben is tudunk segíteni. Lehet, hogy már kereste a megfelelő embereket, akik jól tudják végezni a munkát. Itt soha nem fog kifogyni a választási lehetőségekből, hiszen nálunk is vannak az iparág kiváló szakemberei. A munkaerő közvetítés révén lehetősége van együtt dolgozni velük, és a mi segítségünkkel a lehető leghamarabb teljesíteni a projekt céljait.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Instagram

[instagram-feed num=6 cols=6 showfollow=false showheader=false showbutton=false showfollow=false]