Ne áldozzuk fel a magánéletet a természetes fényért! Számos árnyékolási elemet terveztek úgy, hogy beszűrjék a fényt az otthonba, miközben eltakarják a láthatóságot kívülről.

Határozzuk meg a magánélet védelme és a fényszűrés beállításait. Végső soron a magánéletet és a fényszabályozást az árnyékolás szövete vagy anyaga határozza meg. Ennek több szintjét lehet megkülönböztetni.

1. Lehetővé teszi a fény behatolását, miközben csökkenti a vakítást. Lágyan fókuszálja a kilátást kívülről.

2. Fényt szór a lágy, árnyékolt nézet érdekében. Mérsékelt magánélet.

3. Szűrt fényt bocsát át, kilátás nélkül. Több magánéletet biztosít.

4. Több fényt szűr. Blokkolja a nézetet. Még nagyobb magánéletet biztosít.

5. Teljes sötétségben meríti el a szobát, és zárva tartva teljes magánéletet biztosít.

Otthonának minden szobája eltérő igényeket támaszthat. Például előnyben részesítheti a nagyobb magánéletét a ház alsó szintjén, ha az ablak az utcára néz és itt kiemelten fontos az ideális árnyékolás vagy érdemes minél több természetes fényt beengedni a nappaliba.

 A legjobb módja annak, hogy megtudja, melyik anyag működik jól az Ön számára, ha kihasználja a Daidalos konzultációját egy szakértővel, aki képes lesz arra, hogy az olyan választékhoz irányítsa Önt, amely illeszkedik a magánéleti és fényszabályozási beállításaihoz.

Azt persze érdemes figyelembe venni, hogy minden háznak vagy lakásnak megvan a sajátos megjelenési, hangulati jellegzetessége. A lakberendezők egyetértenének velünk abban, hogy fontos az árnyékolás esetében, hogy ez ideálisan illeszkedjen az otthon stílusához a megálmodott harmónia megvalósításához.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Instagram

[instagram-feed num=6 cols=6 showfollow=false showheader=false showbutton=false showfollow=false]