Ha úgy gondolja, hogy egy kutya eltartása könnyű, kérdezze meg a kutyatulajdonosokat, akiknek emellett természetes gyepjük is van. Készüljön fel, hogy rémísztő történeteket fog hallani a kutyájukról és a valódi fűről! Gondoljon lyukakra az egész udvaron, véget nem érő sárra és halott fűre, hogy néhány dolgot megemlítsünk erről a jelenségről.

Ezek azonban nem kell, hogy az Ön tapasztalatai közé is tartozzanak. Egy kiváló minőségű műfű könnyűvé és szórakoztatóvá teszi a kutyatartást mind Önnek, mind a szőrös barátjának.

Mielőtt megbeszéljük azt, miért fogja szeretni a műfüvet, beszéljünk arról, mikor van a megfelelő idő arra, hogy műfűre váltson. Az általános válaszok a következő vörös zászlókra alapulnak:

             Az udvar tele van lyukakkal a kutya ásásától.

             Csupasz ösvények keletkeztek az egész gyepen a kutya rohangálásától.

             Az otthoni kutyák kullancsokkal és bolhákkal fertőznek.

             A hátsó udvar tele van halott és barna foltokkal a vizelet égése miatt.

             Fáradt, hogy tisztítsa a sár és szennyeződés nyomait az egész otthonában a kutya mancsai miatt.

A kezdő kutyatulajdonosoknak tanácsolva, jobb, ha első perctől a műfű lesz a választás.

Íme néhány előnye:

    Kevesebb időt kell takarítani a kutya után, és több idő lesz játszani vele!

A sáros mancsok tényszerűek a természetes gyep esetén. A természetes fű gyorsan sáros lesz, a reggeli harmat vagy az eső hatására. A nedves udvaron történő rohangálás után a kutya képes felújítani a padlókat és a bútorokat.

A kutyák számára a minőségi műfű alatt nincs talaj, ami azt jelenti, hogy nem termel sárt. Ezenkívül megfelelő vízelvezető rendszere is van, amely gyorsan elirányítja a vizet a felületről. Ezért a szintetikus pázsitok sokkal gyorsabban száradnak, mint az igazi fű.

    Élvezze a zöld, zéps udvart sokáig.

Sok ember a háziállatok tartása miatt, egyszerűen feladja az álmai udvarát. A műfű által viszont soha nem kell lemondani erről az álomról. Nem számít, mennyire keményen vagy milyen gyakran játszik a kutya a gyepen, tartós mancsuk soha nem fogják károsítani a gyepet.

    Biztosítja a háziállatok biztonságát.

A háziállat tulajdonosa számára semmi sem fontosabb, mint a szeretett állat biztonsága. Sajnos sok rejtett veszélye rejlik a természetes gyepeken. Ezek közül néhány a bolhák és kullancsok, mérgező gyomok és növények.

A mesterséges pázsit teljesen biztonságos a kutyák számára. Például a bolhák, a kullancsok és más kártevők nem tudnak túlélni rajta. Ezenkívül a mérgező gyomok nem tudnak növekedni a szintetikus gyepen.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Instagram

[instagram-feed num=6 cols=6 showfollow=false showheader=false showbutton=false showfollow=false]